Am încheiat efortul de a strânge feedback legat de conceptul propus pentru finalizarea Turnului. Deși per total el a fost pozitiv, am primit suficiente indicii că nu se ridică la nivelul celui original. Așadar am luat decizia de a continua căutarea, cu repercursiunea prelungirii termenului de implementare.

Nu e simplu, ca după atât efort voluntar din partea unui grup de oameni uniți de dorința de a face bine, să admiți că rezultatul nu e suficient de bun. Nu e simplu ca după ore și ore muncite să recunoști că mai e nevoie de efort, după ce ți-ai imaginat deja finalul. Nu e simplu să recunoști iar că termenul limită propus trebuie extins. Și nu e deloc simplu să fii cel care trebuie să transmită asta celor care au investit în proiect.

Dar ne-am propus să construim un Simbol. Poate am crezut că vom putea “cumpăra” unul, cu banii de la Pepsi. Am greșit. Este doar logic ca un Simbol să nu se lase târguit ca kilogramul de cartofi. Este de așteptat, ca un Simbol să provoace, să ridice probleme, să solicite efort și prin asta să verifice caracterul și determinarea celor care îl susțin. Este de așteptat ca nu tranzacțiile și formalitatea să adune Oamenii ci provocările.

Iar oamenii sunt de mai multe feluri.

Vor fi cei pe care cele de mai sus nu îi va atinge prea mult. Eșecurile sunt clare iar vorbele sunt vorbe. Acestora pot doar să le reamintesc că Turnul a fost “vindecat” și arată mult mai bine. E ceva, fie și doar în asta. La nivel de implicare, e mult mai mult decât vezi de obicei în jur.

Vor fi cei ce vor privi asupra situației cu condescendența și eventuală simpatie, așa cum privești un copil construindu-și castelul de nisip. Acestora pot să le promit că nu îi vom dezamăgi, atat timp cât nu se implică sentimental.

Și vor fi cei pentru care nu există “Turnul Vostru”.

Avem o pânză albă. Ajutați-ne să găsim direcția potrivită. Recomandați-ne persoanele potrivite. Noi mergem înainte spre un rezultat care să vă facă mândri. Căutăm:

  • propuneri efective de concept
  • persoane/echipe care pot implementa un concept grafic pe Turn, indiferent de tehnică
  • cel mai bun preț pentru montare/demontare/închiriere schelă
  • persoane experimentate în domeniul peisagistic