Bine ne-am regăsit în noul an, dragi prieteni ai Turnului. Ca pentru mulți dintre noi, perioada trecută a fost și pentru Echipa Turnul Nostru una care incită la planificare, la pus ochiul pe ținte sus-puse și dat drumul la vise către ele – în recunoaștere.

Am cântărit rezultatele și provocările pentru anul acesta și am decis că ritmul de implementare al proiectului pentru Parc va fi unul lent. Obiectivul pe care îl avem deocamdată în vizor este legat de autorizările necesare.

Energia echipei ce s-a strâns actualmente în jurul proiectului pentru Parc se sprijină încă foarte mult pe resursele celor ce au trudit anul trecut, cei care și-au pus proiecte personale pe planul 2 pentru a vedea Turnul terminat. Ritmul acesta ne va permite sa re-balansăm anumite aspecte ale vieților noastre profesionale/personale punând astfel o bază cu atât mai sănătoasă noului proiect.

Precum am precizat anterior, Turnul cu tot ce înseamnă el va trece în grija competentă a Fundației Comunitare Iași, cea care îl va pune în continuare în valoare ca Simbol al implicării în Spațiul Public.

Ne bazăm mai departe pe suportul tuturor pentru a identifica momentele când va fi bine să apăsăm pedala pentru a aduce proiectul mai aproape de realitate. E nevoie de o infuzie de energie proaspata, de oameni noi pentru a merg mai departe. Noi toți (cei deja implicați) rămânem dedicați binelui comun, termenul de finalizare al proiectului urmând să fie o consecință a apariției energiilor potrivite. Gândindu-ne la drumul de aprox 3 ani al Turnului de la idee la realitate concluzionez că suntem în grafic pentru un proiect de succes.

Un an bun tuturor!