A trecut un timp de la ultimele noutaţi despre parcursul proiectului. Timp pe care Echipa Turnul Nostru l-a petrecut căutând cea mai bună soluţie pentru finalizarea proiectului. Din păcate, susţinerea materială pe care am reuşit să o obţinem pentru a depăşi problemele de care vorbeam anterior ne este insuficientă.

Astfel, împreună cu principalul finanţator, Pepsi, am investigat posibilele finalităţi ale proiectului. Concluzia comun acceptată implică următoarele schimbări:

  • vom renunţa la montarea lamelelor verticale şi a ecranelor LED
  • faţada Turnului va fi îmbunătăţită grafic, prin implicarea unor artişti locali

Ne aflăm în plin efort de definitivare al Conceptului grafic, concentrându-ne pe a nu întârzia finalizarea proiectului mai mult decât e strict necesar.

Contăm mai mult ca oricând pe susţinerea voastră şi rămânem încrezători într-un rezultat final pozitiv pentru Spaţiul Public din Iaşi.