Această pagină îşi propune să sumarizeze detaliile proiectului şi să ofere o înţelegere rapidă şi consistentă. Mulţumim că o vei parcurge până la final.

Unde? Ce? Cine?

Proiectul Turnul Nostru îşi propune construirea unui simbol comunitar prin revitalizarea unui vechi “castel de apă” localizat în Iaşi, lângă pasarela pietonală dintre Gară şi cartierul Alexandru cel Bun. În spatele proiectului se află un grup de tineri cu vârste între 20 si 40 de ani, neafiliaţi, care îşi propun să demonstreze că “omul sfinţeşte locul”. Data finalizării intervenţiilor asupra Turnului este 26 Mai 2012.

Dacă vrei sa ştii mai multe despre mesajul, principiile si intenţiile viitoare, citeşte aici.

Ce s-a întâmplat până acum?

Deşi o idee veche de 2 ani, implementarea proiectului a început odată cu concursul Pepsi Refresh, pe care l-am câştigat, şi prin care am primit premiul de $20.000

Am continuat apoi eforturile în două direcţii paralele:

Latura tehnică a presupus obţinerea întregii colecţii de documente care să ne pună în poziţia de a realiza intervenţia asupra Turnului. Din păcate, a reieşit că Turnul are nevoie de consolidări pe care noi nu le estimasem, ceea ce face ca banii din premiu să fie insuficienţi. Actualmente căutam  colaboratori care să ne susţină în eforturile de construcţie.

Dacă vrei să ştii mai multe despre intervenția pe care o planuim, citește aici.

Latura umană a presupus lărgirea echipei şi a setului de competenţe disponibile prin asocierea cu noi tineri ce ne împartaşesc viziunea. Împreună construim şi punem în practică strategia de promovare a brandului Turnul Nostru cu intenţia de a strânge comunitatea în jurul său. Pentru inceput prin instrumentele Social Media.

Dacă vrei să ştii mai multe despre povestea proiectului până în prezent, citeşte aici.

Cum poţi să ajuţi?

Orice idee care corespunde principiilor şi viziunii noastre este binevenită. În funcţie de timpul fiecăruia şi încrederea pe care o are în prezent în proiect, acţiunile pot merge de la Social Media Sharing până la implicarea activă în activităţile echipei; de la un sfat bun până la concretizarea unei sponsorizări.

Dacă vrei să vezi o listă concretă de acţiuni ce pot fi făcute, citeşte aici.