Un Like. Moneda neoficială a lumii Social Media. Cursul de schimb egalează dolarul pe unele “piețe”. Cert e că nu în puține circumstanțe un Like costă și un Like se plătește. Ușor de dat, toată lumea are de unde. Și totuși atât de valoros.

Un Like este un răspuns afirmativ la invitația de a fi împreună. Tu și brandul plăcut începeți o relație, care are la bază – așa cum e normal, comunicarea. Îi permiți acelui brand să intre în viața ta, să-ți povestească despre el și să te convingă să-l faci al tău și în lumea reală.

Turnul Nostru este bazat pe această legătură. Șansele noastre de a realiza schimbare în bine depind în mare măsură de reușita inițiativei de a crea relații. Doar cu dovada încrederii unui grup notabil de persoane vom putea să zugrăvim simbolul nostru pe proiecte mici sau mari, spre binele Iașiului.

Este orașul în care trăiești Orașul Tău? În sensul apartenenței ce cauzează oricărui “proprietar” nevoia de a investi, de a creste, de a personaliza. Aici e rădăcina interacțiunii pe care o dorim. Pentru că dacă răspunsul e DA, atunci nevoia de a contribui la binele său este în tine deja.

Turnul Nostru e un mod de a investi în orașul tău. Începe prin a investi un “Like” la http://www.facebook.com/TurnulNostru.